- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bile Demon #93145 üzenetére
Nekem a regi 133T lapomban van (EPoX EP-3VSA2) 3db 256-os mezei, CL3-as PC133 mellett a regi Fx5900-esem, a BIOS-ban pedig a gyari ertek van ennel a beallitasnal. Nekem hatalmas pozitiv "csalodas" ez a lap, anno a szuloknek lett vasarolva 2001 kornyeken, mint a leheto legolcsobb alaplap, a leheto legolcsobb cpuval, hogy a szamlazo szoftveruk uj verzioat, ami aszem 2k-t kert akkor minimumnak, tudjak hasznalni. Igazabol, anno soha nem volt baj a geppel, de betudtam annak, hogy csak bekapcsoltak, ki lett allitva a szamla, majd ki lett nyomtatva, vegul ki lett kapcsolva. Most, hogy nyustolom (igaz, nem korabeliek a drvierek
), de alapvetoen le a kalappal a lap elott. Teljesen mas, mintamit anno az Intel CPU-khoz keszult VIA chipsetekrol remlett. De nyilvan, ehhez kell egy jo vendor, aki pl USB boottol kezdve, 48 bites LBA-n at, minden featuret visszaportolt a BIOS-ba is az evek alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest