Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
DarthSun
üzenetére
nem mondanám kedvelőnek magam, vagy legalábbis nem jobban mint amennyire bármelyik windosos fórumtárs aki ért ahhoz a rendszerhez "windos-kedvelő". gyakorlatilag csak ezt ismerem, ezt viszont gyakorlatilag kívül-belül oda-vissza. ebben mozgok otthonosan, eligazodom rajta és bármelyiket használatba tudom venni ha nagyon kell.
a retrós vonal nekem kifejezetten ott érdekes hogy mennyi különböző architektúra, buszrendszer és társaik voltak, hogy ezeken mégis hogy sikerült tulajdonképpen egységes rendszereket használni és hogy melyik miben jeleskedett. el nem múló késztetésem egy komolyabb SPARC vagy POWER alapú desktop beszerzése

egy dosos, windosos gép nekem pont teljesen érdektelen. semmilyen emlék vagy hozzáértés nem köt hozzá. számomra nettó unalmas, nem tudok és nem is akarok vele mit kezdeni. ha hozzám kerül egy háttértár amin dos vagy win volt, az előző tulajtól csak annyit kérdezek hogy kellhet-e róla valami mert arról most rögtön szóljon, ugyanis megnézés nélkül fogom formázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest