Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
válasz
KROK640 #89920 üzenetére
PII-es gépem 2000-ben (első PC) W98-al lett telepítve, 64 MB ram elég volt hozzá, ME-hez is.
XP alatt kevés volt, kapott még 256 MB-ot, így 320 MB -al fejezte be pályafutását nálam. De a 10 GB-os HDD cseréje 80 GB-osra is sokat hozott, a 19 GB-os SCSI HDD meg még többet, a CD-író is SCSI volt, Adaptec 2940 UW PCI vezérlővel.#89919DarthSun:
Épp s775-ös konfigot faragok unoktesóm fiának, Foxconn G41-es alappal.
Ebben 6 GB RAM van (kollegáé volt valamikor, még én passzíroztam bele X éve a 2*1 GB helyett, ez már W7-re is határesetes volt).
Dual-core Celeron van benne (E3400), na ez repül belőle, ráhagyományozom az X3330-as XEON-omat.
Meg ajcsiba megkapja a 30 GB-os SANDISK SSD-t, ha nagyobb kell neki az már nincs ingyér'.
Ha kevés az IGP, arra is áldoznia kell majd, bár szerintem elég lesz, a megcélzott böngészés + YT-re megteszi (nyilván nem 1080p-ben, de a 720p menni fog - CPU kitolja erőből).
2 mag már karcsú, kell az a 4 magocska.#89932KROK640: nF2-be (nincs SATA port) tavaly sikeresen implatáltam adapterrel a SATA SSD-t.
-
válasz
KROK640 #89920 üzenetére
Igen megy, és elég jól, ha elég erős a vas, pld P4- en 1-2GB RAM- al, próbáltam.
Nyilván, Te is időrend szerint nézed a konfigokat. Nekem meg jelenleg a minél extrémebb idődilatáció a célom, most pld minél újabb gépen futtatni a retro W98- at. A korhű gépek teljesítményét már ezer éve ismerjük, az már olyan unalmas féle nekem. Ettől függetlenül lesz korhű is, természetesen azt is kedvelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest