Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Gépjármű ügyek
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pont most volt szervizben a gepem, volt mar rajta 1-2 serules (raeset a kalapacs, igy benyomodott a top case, tiszta karc volt a kijelzo kulso fedele, a sok hurcolaszastol elkezdett lejonni a gumi a kijelzo korul), igy mindent kicsereltek, kiveve az alaplapot. A szerviz idejere kaptam egy kb ugyonilyen modellt (nekem a 2018-as 4 thunderbolt portos verzio van, amit kaptam az pedig a 2020-as 4 thunderbolt portos verzio), ahol semmi javulast, vagy barmi valtozast nem ereztem. A meglevo rendszerem 1 az 1-ben imageltem at, Windwosostul, Linuxostul, OSX-estul. Az iStat Menus memory pressure historyjaban latszik is ez a kozel egyhetes idoszak, mert nem az 50% kornyeken ugralt ez, hanem inkabb 25% kornyeken.
Egyebkent ez a grafikon (ott az activity monitorban) zold, ha minden okes, sarga, ha a gep kezdi a hatarait feszegetni (ekkor kezd el lassulni) es piros, ha kb hasznalhatatlanra lassul. Ugye a swap memoria merete kb nem tenyezo, mert nem a meret szamit, hanem a paging in/out gyakorisaga. Ez alapjan szinezi az activity monitor a grafikont es ez alapjan szamolodik a pressure. Nekem ez egyebkent kb mindig zold, talan 1-2x lattam sarga szinnel. En kepekkel es videokkal nem dolgozom, helyette van Xcode, jo sok python virtualenv, tobb tonna terminal ablak, es kb elvi szinten nem hasznalok olyan appot, ami nem nativ. Tehat pl. a vallasom tiltja, hogy elinditsak egy Electron appot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ GARANCIÁS AM 5 processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- ÚJ GARANCIÁS 13-14 gen intel High End processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i5-8500 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest