- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun #89215 üzenetére
Huh, hát megmondom, ez volt a legnehezebb projectem eddig. Az effektív idő végülis csak ~3hét, de a nehézségi fok....
Világszenzáció
, flexelek vele -PCIe rendszeren a Win98SE, sikerült, perfekt. Még majd alakítgatom, de már minden műkszik.
Itt röviden, mivel a teljes install elég bonyolult, részletesen majd a blogban.Tehát a meglévő rendszert, melyet a 939- ről hoztam át, nem lehetett megpatkolni, némelyik driver kiírthatalan sajna. Tiszta install, de hogyan, 4GB RAMmal ? Mire jó az 512MB- os DDR2 RAM, mely nem nagy szám, de megtartottam, hátha kell valamikor, valójában semmire, de most...
...természetesen a Win98 installra. No de így is bonyolult kissé(majd részletezem), a BIOS, az install menete, a SATA AHCI beillesztése, videodriver felpakolása...stb.Csak sikerült, azért az óvatosság miatt, minden órajel minimumon, így installáltam, ahogy DOS alatt is használom. Aztán kaptam egy kezdeti rendszert :
Majd az UOSP felpakolása, Loew RAMdriver, Loew AHCI Win98- as driverek, a Marvell vezérlővel való küzdelem, ez is egyszerűnek hangzik, de vagy 1 hétig tartott, mire rájöttem, mit-hogyan.
És itt már 3.16GHz- en, 4GB RAMmal a Win98SE :Ahogy nézem egyedi a setup . Sokféle tipp van a neten, de hiteles teszteket, képmentéseket, komplett rendszerrel, nem látni. Írják hogy a patkolt NV driver instabil, ezt észrevettem én is, a filekezelő halt be, de az UOSP felrakása után atomstabil lett minden, a filekezelő sem rendetlenkedik, bár úgyis TC- t használok, úgyhogy sok jelentősége nem lett volna.
Pár gamet teszteltem, és itt egy 3DM2001 minden trackal, stabilan megy :
Tuning minimális, a működés a lényeg egy ilyen szenzációs gép esetén, majd jönnek még tesztek, tovább ragozgatások...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged