Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fatpingvin #86646 üzenetére
A Sparc még telco vonalon tartotta magát. De már elég sok inteles Solaris-os masina volt 2006-ra. A HP-UX is tartotta még magát bank/telco vonalon. Az utóbbiban elég sokat számított, hogy elég jó MAP interface volt hozzá rendes sigtran stack-kel. Legalábbis ami helyette jött linuxra az még évekkel később is elég hulladéknak számított. Azt sajnálom, hogy volt egy jó kis Compaq Alpha amit nem mentettem meg időben
Vas oldalon régebben megpróbáltam összevetni különböző platformokat, de az igazság az, hogy a rajta futó OS legalább ennyire fontos volt. Azon viszon szoktam mosolyogni amikor jönnek a vadi új fejlesztésekkel az x86 családban amit ezek a régi architecturák már nagyon régen tudnak. Pl. ilyen volt az IMC a K8-ban.
u..i.: Ez teljesen ON, ne rakd OFF-ba
-
válasz
fatpingvin #86646 üzenetére
Nagy nevek, ezekről inkább csak olvasgattam, szerverként fordult elő pár ügyfél cégnél, de azokat nem seteltem, nem is értettem hozzá, más külsős szakember managelte. A kliens x86 gépekkel foglalkoztam.
A mai brutálnagy számításkapacitású szerverek meg rengeteg magos Intelekre épülnek. De a kisebb fileszerverekben is Intel procik vannak. Ezekkel meg "csak" minőségellenőrként foglalkoztam.
A 2010 körüli IBM- ekre még telepítettem, de azokra is már WinServer ment, a Unix már történelem volt csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest