- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
MasterDeeJay #85189 üzenetére
Bile Demon leírta a lényeget, vastag, sodrott kábellel vidd a delejt minél rövidebben. viszont nem tudom pontosan mekkora feszültségről beszélünk, az AMS1117 feszültségszabályozó családot esetleg ajánlom figyelmedbe. (kevesebb ampert tudnak, de akár lehetne RAM chipenként egyéni táp, vagy keresni egy nagytesót, nem tudom mert ilyen kis feszültségekre már nem disszipatív stabilizátorokat szoktak használni) egyben tárgyalhatunk is a dologról, szívesen összedobok neked kis daughterboardokat amik leginkább csak tápot visznek hogy tudj vele kísérletezni. csak ugye tudni kéne mi a pontos feszültség ami neked kell.
-
Bile Demon
őstag
válasz
MasterDeeJay #85189 üzenetére
A labortáp esetleg jó lehet, ha viszonylag rövid és vastag kábellel be tudod kötni a megfelelő helyre. Mondjuk min. 2.5mm2-es kábellel és csak az utolsó 10-20cm-en váltasz át 0.5mm2-esre. Szerintem olyan 5A-es áramot tudó táp elég lenne. A 3A-es kérdéses.
Az ellenállásos Vram mod. is működik.
Nekem volt olyan 9800 PRO-m, amin gyárilag 0.1V-al kevesebbet kapott a memória, mint amire az adatlap szerint szüksége lett volna... Az itt-ott felvillanó pöttyök jelezték a hibát és underclockolva jó lett. Fesz. emelés után is jól működött. (Csak amikor szépen, véglegesre meg akartam csináltatni egy technikussal az ellenállás cserét, akkor a két ellenállás értékét felcseréltem és akkora feszt kapott, hogy hirtelen halált halt.
)
Ebben a hozzászólásban írtam róla: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mobilinternet
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest