Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun #83494 üzenetére
Köszi, eddig én is csak olvastam róla, még élőben se láttam soha senkinél!
Viszont tévedtem a 16 bites szuper képével kapcsolatban, egyszerűen arról volt szó, hogy a játék .ini-jét átírtam, és nem lehetett már 16 bitet beállítani sehogy, csak ezt elfelejtettem.
Úgy derült ki, hogy meg akartam nézni a GF2-t is 16 biten, és az is szép volt. Elkezdtem gondolkodni, merthogy mintha mindegyik 32 bit lenne ránézésre, aztán beugrott, hogy úgy 50 helyen átírtam már a játék inijét.
Szóval most megcsináltam, hogy legyen megint 16 bites kép, és bár jobb, mint amit ilyen színmélységnél a GF2 MX ad, még mindig nem elég számomra. Szóval itt is kell a 32 bit. -
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun #83494 üzenetére
Az E6600-aknak a tényleges végét én sem tudom, de egyszer láttam egyet élőben bőven 5GHZ felett is, szóval nem hiszem, hogy a szerencsésebb példányok rosszak lennének
Amúgy fura mert nekem az E6600-hoz már bőven az XP passzol, sőt inkább a (kimaradt) Vista, de ha ma építenék vele gépet, akkor már inkább Win7 lenne ... Win98, gondolom a perverzió () miatt van, de amúgy eszembe se jutn ilyesmit rakni egy ilyen gépre
Na amúgy furák vagyunk, mert egész életemben azt mondtam h sok RAM meg erős proci legyen, aztán majd a VGA-t is megoldja az ember. így volt átmenetileg az 1700-as Celeronomban (lol, mint erős CPU XD ) 2MB-os ATI VGA hetekig. De ha azt vesszük most is ezt a figurát játszom, 10400F mellett a GTX950-el xD Egyébként itt anno fordíthattam volna, mert megfordult a fejemben h marad a I3 4330, és megy mellé valami erős 8GB-os VGA, de úgy voltam vele ha már egy komplett gép árát elköltöm csak VGA-ra akkor inkább az alap legyen modern - Na meg ugye a Phenom 9500nál megtanultam, hogy lehet akármilyen erős VGAd (ugye 3870X2, 4850, 4890) ha a proci limit miatt mindegyik "ugyanaz" érzetre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- PlayStation 5 Pro teszt
- Xbox Series X|S
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest