Hirdetés
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
frescho
üzenetére
Igen találtam dokut, de kellett egy darabig Guglizgatni. Aztán meg nem teljesen értettem a leírást, ami persze utólag megint egyszerű. Mondjuk azt azért érdekesnek találtam hogy a magánember által megírt X99 XP driverek meglettek, viszont megvalósult projectnek nyomát sem találtam a neten. Bár már kezdem kapizsgálni, ez is egy olyan vonal, mely nagyon kevés embert érdekel. Ha X99, akkor modern cuccokhoz használjuk az erejét, ez lehet a legtöbb gondolat. Gondolom a retro overkill megközelítésre, meghökkenés, és azt gondolják magukban - jólvan fiam, leülhetsz 1- es. Látszik a gyorsblogból is, viszonylag sok lekérés, 0 hozzászólás...vagy csak személyszerint utálnak...nemtom végülis.
A mondákból biztos nehéz kitalálnod, de azért szakmailag jobban értesz hozzá. Én is úgy vagyok hogy az esetleges nehézségek ellenére élvezem a retrozást, másképp nem is lehet az ilyet sztem, csak a hobbiszintű érdeklődés hozza meg a kitartást, sikert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- I7 7700K hibátlan!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DarthSun