Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fatpingvin #82181 üzenetére
Ide-oda szoktam overkillezni, de van igazságod, fordítva hirtelen csak a Socket3- ra a Win2000 jut eszembe. Jó lenne ha a Win98 is megoldható lenne a 2011- re
(#82182) jokeph : kössz ! Bökte a szemem hogy 2011- re miért nem adtak ki XP drivereket.
Vízhűtés nélkül is erőgép volt, így meg nagyragadozó a géped(#82183) Bile Demon :
, csak sok szabadidővel tudtam kivitelezni. Végülis nem kell mindenben nyernie, a kor hangulatát hozza így is. Még 2 gép a körülbelüli korból, viszonylag drága, lenne, meg már amúgyis túl sok a gép, jó kiegyezés lesz ez, megvan hozzá már a ház, táp is.
(#82184) jokeph : közepes kompromisszumot tervezek, több mag, picit magasabb órajel, mérsékelt TDP(100W max, a VRM miatt), úgy csapja az XP- től a W10- ig a feelinget sztem. Vagyis Win11- ig, mivel a kínaiak feltették a frissített drivereket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- ASUS ROG Zephyrus M16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő