Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun #81136 üzenetére
Az egész úgy kezdődött... hogy elkövettem azt a hibát, hogy a múltkori 3250MHZ-et (sajnos) máshová is elpostoltam.
Na, emiatt akadnak most mindenféle ellenfeleim P4 és Athlon XP és egyéb oldalról. (főképp orosz és török oldalon)
Nos mivel a 3D mark is számít, gondoltam a VGA oldalon dönthetek, de ezek mind HD3850-esekszal az ilyen X800GTO-kkal vagy 9700-aakkal (aminekem van) nincs esélyem ... majd nézzek jobb VGA-t, és borsot török a török orruk az alá ...
De így esélytelen mert a HD3850-et nem tudom mivel leverni, AGP-n.Mert az a baj, hogy amit most én tudok, az a GeF3 oldalon 2D max 3D...
Ezek alig várják, hogy yemek benim bilgisayarım, vagyis megesznek mindenestől...
Látnád, van olyan 5500MHZ-es P4-esük ami stabilabb mint a német gazdaság!! és ez csak egy... van más is ott.Büszkén képviselem majd hazánkat, a versenyben
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Üzleti vita és megbeszélés
- Reklámblokkolók topikja
- YouTube
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Diablo IV
- Hobby elektronika
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest