Hirdetés
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
frescho
üzenetére
Az is szép... nekem ez az eset asszem 2007 legeleje fele volt.
2007 végén már volt egy másik csaj, akiről meg kiderült, hogy torrent guru, arányjavításokkal foglalkozik, és igencsak sokat tudott a témáról, kb mint én (aki szintén nagyon benne voltam). De ment az Athlon XPjének a tuningolása is... Később kódolt is, jelenleg az egyik internetszolgáltatónál angol/magyar helpdeskes.Amúgy ebben a témában csináltam régebben (vagy 10 éve) egy meme-t, de ezen a HDD-n nem találom, majd ha megtalálom akkor bedobom ide.
-
válasz
frescho
üzenetére
Sokat fejlődött a szerviztechnológia az elmúlt 30-40 év óta, úgyhogy a modern gépek jó része is javítható a megfelelő eszközökkel, már amennyiben nem egy chip döglött meg, de az az ősvackoknál is rip lenne.
Kondicserék nem bonyolultak, azon kívül mi van még? VRM? Cserélhető. Elengedi a BGA? Reball. Persze, ezt nem lehet a garázsban megoldani, de hát a retro egyre inkább a gazdagok hobbijába hajlik, ahol pedig pénz és szándék is van, rengeteg minden megjavul.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DarthSun