- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czo
addikt
válasz
KROK640 #75401 üzenetére
En a mai napig szamitogepen at nezek TV-t
Itt az elmult 16 ev tunervasarlasa.
A 2005-os, mar teljesen besargult Cinergyt szoktam meg neha-napjan hasznalni, mert ebben a DVB-T tuneren kivul, analog TV tuner is van valamint analog videobemenetekrol (S-Video es Composite) tud digitalizalni, igy ezzel veszegettem at ismerosok ballagos VHS kazettait gepre
Ebben a terratec cuccban ketto darab nyaklap van, mind a ketto nyaklap mind a ketto oldalan dugig van alkatreszekkel. Szoval, ez fizikailag nem nagyon tudna kisebb lenni. Ez a tuner egyebkent sajnos beteg. Hidegen egyaltalan nem latja a gep, ahogy elkezdtem melegiteni (pl. rateszem a router tetejere vagy a radatorra par percre), ugy jelenik meg eloszor USB 1.1-es, majd ha mar szep meleg, akkor USB 2.0-as eszkoznek. Csak akkor mukodik, ha 2.0-as eszkoznek latszik. Sajna, foggalmamsincs, hogy mi baja lehet, szemre semmilyen elvaltozas nem latszik rajta. Ja ebben a Terratec tunerben az volt a plane, hogy ez Mac OS kompatibilis (10.4 es 10.14 kozott hasznaltam)
A 2010-es Leadteknek a haza nem igazan igenyle ezt a meretet szerintem, bar szet nem szedtem, hogy megnezzem mi van benne. Ez raadasul mar csak DVB-T.
Azt hiszem, ez a 2014-es full kinai, olcso ebayes tuner viszi a primet. Az a fajta muanyag van rajta, ami idovel elkezd ragadni (ez mar elkezdte). Ez is csak DVB-T.
Az aktualisan pedig ketto darab ilyen dual tuneres huappauge tunert hasznalok (tehat, osszesen 4)et. Ebben az USB-s cuccban ketto darab tuner van, raadsaul a DVB-T mellett a DVB-T2 es a DVB-C szabvanyokat is erti.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest