- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Én meg mai napig nem nézek TV-t
Nos az amit 2009-ben láttam, színben olyasmi mint a 2005-ös, kinézetben mint a 2017-es, de leginkább 2010-es méret lehetett.
Fogalmam sincs milyen márkájú volt, 12 éve volt ... (uh, leírni is sok, mintha csak tegnap lett volna)TV tuneres VGA-n kívül volt 2004 körül rendes TV kártyám (ami még rendes nagy PCI-os egész kártyás cucc volt) kitaláltam, hogy majd szedegetem le TVből az érdekes filmeket vele, aztán egyrészt idő híján se nagyon foglalkoztam vele, másrészt hamar rájöttem, hogy az akkori tárhelykapacitásommal és gépemmel nem nagyon hiányzik nekem ez a TV rip gyártás ... 2005ben végül eladtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest