Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FF23
senior tag
Más
Lehet, hogy haldoklik az IS7-E lapom?
Egy hűtőcsere és egy ötlet vezérelve szétkaptam az IC7-max3 komplett gépem, majd feltettem a tesztpadra...
És csoda történt!
Amire ez a hsz. válasz készült Asus FX 5200 VGA-n mindenféle artifact...hiba nélkül futnak az említett 3dmark tesztek. Bénázás sem lehet, mert a win XP ugyanaz. Végül is 15-17 éves alaplap, bármi lehet.Azért használtam az IS7-E-t tesztelésre, mert azt hittem jobban veszi a magas FSB-t. Ennek a procinak 250FSB-nél vége volt benne, ugyanez IC7-max3-ban:

-
Nem megfelelő driver. Látom 2003- as kártya. A 17x.xx driver némelyike már nem jó a régebbi kártyákhoz. Látom a 175.19- es driverrel futtattad. Túl új driver, régi kártya : az említett poligonhiba (kitörő háromszögek), teljes texturahiány, havazó pixelek, instabil működés - ilyeneket produkált nálam némelyik kártyával. Innen tudsz leszedni régebbi drivereket. Nálam is hiány volt a középrégi ForceWare- kből, itteni linkből, a filenév lefaragásával találtam az FTP- t véletlenül. A 6x.xx-7x.xx-8x.xx drivereket ajánlom, azokkal hibátlanul és gyorsan futnak a korabeli kártyák.
(#68163) KROK640 : mielőtt leveszem a P4- et, futtatok egy 3DM03- at is...meglátjuk. Meg egy SPi- t, ami a CPU-Cache-RAM lépcső sebességről ad egy gyors képet, végülis ez most a VGA tesztemből kivált, mutálódott konfigteszt lesz. Eddig úgy tudtam én is hogy a 6600GT a gyorsabb, de nem tudtam mit tenni, ezen eredmények születtek. Mindkét kártyánál azonos driver/beállítások/enyhe tuning volt, igazságos küzdelem sztem...úgy néz ki ez van. Mondjuk a 3DMark03- ból most csak a 6600GT- ről lesz eredmény, a 9800Pro- t majd később, a viszonyítás kedvéért, a Barton-P4 viadal kimenetele fontosabb, ez határozza meg most a Galaxisunk további sorsát

Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Nintendo Switch 2
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

DarthSun