Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Nf7 simában nekem a 2600-as MP vagy (xp-m?) ment 2.9ghz-et bootképernyőig, de 2.5ghz-en használtam 1.65v-al 7000-es zalmannal. Igaz egy kondi ferdén állt kicsit, valahogy nehezen ment rá az a hűtő.

1.3v-on vitte a 2.2ghz-et. Akkor nem emlékszem a steppigre lehet xp-m volt szamitogep.hu fórumára postoltam is de valmiért megszűnt az a fórum. Nf7 unknownak írta és valami 1ghz körül bootolt. L1 nem volt árvágva és világosbarna volt a proci.
Talán havernál megvan ha nem dobta ki.
De találkoztam antituning XP 2500+-al ami 2.2-t sem ment alapfeszen. Meg volt valami olyan Nf7 is ami egy rakás szar volt, hiányoztak belőle dolgok talán valami utolsó butított szériás, nekem a legelső volt ami nem S-es. -
alvaro
senior tag
válasz
DarthSun
üzenetére
Nem tudom, nekem a 2500+, 2600+ Bartonok egyike se futotta meg stabilan a 2200MHz-et alapfeszen, sőt azt se tudom, volt-e olyan, ami képes lett volna legalább bebootolni az XP-t. Mobilom van, ami majdnem jó 2300-on a saját alapfeszén, ami még alacsonyabb is, mint az asztalié, talán 1.575V vagy valami ilyesmi.
Végigpróbáltam egy 8-10 darabot a múltkor, de csak 2800+-tól fölfele akartak az alapfeszen 2.2-t elbírók megérkezni. Úgy tűnik, eléggé válogatni kellett őket a gyárban. Aztán meg is untam, egy jó darab bekerült az NF7-S buildembe, a vacakokat meg visszaszórtam.
....viszont, iiiigen. Hála Perifractic mostani videóinak (valószínűleg nagyon ráér otthon...), nekem is kedvem támadt Elite-ezni. Basszus, általános iskolás koromban játszottam TVC-n, aztán később még PC-n is belekóstoltam, és gyarló módon sokkal jobban szerettem a fillezett modelleket és a gördülékeny játékot, mint a szaggatós monokróm drótvázakat... Így előszedtem a 386DX/VLB gépemet, és kipróbáltam wavetable bizgerével, aztán vissza is tértem a jó öreg OPL-hez, valahogy jobban ízlik. Aztán lehet, hogy átülök ezzel is 286-ra, 386DX-40-en mintha csak turbó nélkül lenne normális sebességű. Vagy csak második indításra szoktam hozzá a sebességhez Peri szaggatós C64 videói után

Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Apple MacBook
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest