Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
envagyok
üzenetére
Hmm, kíváncsi vagyok sikerül-e
(elsőre nem egyszerű) . SB- vel nagy tapasztalatom volt/van, de mikor a GUS- t (már retroként) elkezdtem, jó sokáig aberráltam vele, mire kifogástalan lett a setup.
- nem minden lapban fog menni, a linkelt oldalon írják hogy csupa 240,7,7,7,7- en megy, akkor is ha a setupban a detekt fail. Hát ez nem egészen igaz. Van amelyik lapban le kell válogatni a pass- os detekt értékeket (pld nálam a Siemens BX- ben).
- ne feledd ha a setup már ok, felismeri a kártyát meg minden, van olyan hogy ennek ellenére nem szól. Oka hogy le van keverve a hangerő alapból
, és a csatornákat csak parancssorból tudod hangosítani, a telepített prg- ok között mellékelve (Ultramix.exe). Így néz ki a téma [link]. A MAX változatnak viszont már van natív keverője.
- a kártya (a Classic és a MAX is) megy egyébként Win9x, 2000 és XP alatt is, magánember által írt meghajtóval (bacsis lapjára fel is töltöttem, de valami miatt most inaktív a letöltés, majd összeszedem újra a kártya eredeti telepítő CD- jével együtt). Pld Win98SE alatt [link], [link].
- persze az igazi ficsőröket DOS alatt lehet kihasználni.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pánik a memóriapiacon
- Monitorkalibráló eszközök
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Le Mans Ultimate
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(elsőre nem egyszerű) . SB- vel nagy tapasztalatom volt/van, de mikor a GUS- t (már retroként) elkezdtem, jó sokáig aberráltam vele, mire kifogástalan lett a setup.
, és a csatornákat csak parancssorból tudod hangosítani, a telepített prg- ok között mellékelve (Ultramix.exe). Így néz ki a téma
DarthSun