Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• lotuska

tag

válasz lotuska #58151 üzenetére

Sziasztok

Jelentem, hogy fejlemeny tortent:

Bovult a gep: Sapphire HD 2600XT 512MB DDR3 AGP + 1GB DDR1 Corsair 400MHz, teljesen veletlenul futottam bele, sajna a gep nem bootol tovabbra sem 250GB-os IDE HDD-rol ezert nem tudtam kiprobalni 3D-ben a kartyat. Lehet en benazok, Primary Slave IDE-rol sikerult jumpereles utan atteni Primary Master IDE-re, de tovabbra is keri "Please insert boot device". Na mind1, nem is banom, mert ugyis mindent ujra kell pasztazzak, mert melegszik tul minden mobo chipset es a proci is. A ram meg a VGA egyutt egyebbkent 3600Ft volt, es nem birtam magammal vettem meg egy gepet 10.000Ft-ert, ami az adatlapomon van masodik szamu gepbe beteve, de annak a procija is 90 fok valamiert a windows-ba es azt se hasznalom.

Most lakasfelujitasba vagyok, ezert jegelve az upgrade, de mindenkeppen szeretnek bele egy normalis procit a 2.8-as cerka helyett, normalis hutovel+1gb ddr1-et, hogy legyen 2x1gb ddr1+2x512mb. Meg jelentkezem.

:R

Új hozzászólás Aktív témák