- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lotuska
tag
válasz
lotuska #58151 üzenetére
Sziasztok
Jelentem, hogy fejlemeny tortent:
Bovult a gep: Sapphire HD 2600XT 512MB DDR3 AGP + 1GB DDR1 Corsair 400MHz, teljesen veletlenul futottam bele, sajna a gep nem bootol tovabbra sem 250GB-os IDE HDD-rol ezert nem tudtam kiprobalni 3D-ben a kartyat. Lehet en benazok, Primary Slave IDE-rol sikerult jumpereles utan atteni Primary Master IDE-re, de tovabbra is keri "Please insert boot device". Na mind1, nem is banom, mert ugyis mindent ujra kell pasztazzak, mert melegszik tul minden mobo chipset es a proci is. A ram meg a VGA egyutt egyebbkent 3600Ft volt, es nem birtam magammal vettem meg egy gepet 10.000Ft-ert, ami az adatlapomon van masodik szamu gepbe beteve, de annak a procija is 90 fok valamiert a windows-ba es azt se hasznalom.
Most lakasfelujitasba vagyok, ezert jegelve az upgrade, de mindenkeppen szeretnek bele egy normalis procit a 2.8-as cerka helyett, normalis hutovel+1gb ddr1-et, hogy legyen 2x1gb ddr1+2x512mb. Meg jelentkezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest