Hirdetés
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Várjunk csak, ebben a szövegben több hiba is van:
Nekem az ezredforduló környéki (99-'02, '04) hardverek a gyengéim, talán mert akkor mindenkinek volt, csak nekem nem és most pótolom...
Ami ettől régebbi az nekem nyűg. Több marad belőle nektek 8bit-es vénemberek.1. Nem nyűg, hanem kihívás. Egy MFM vinyó felélesztése vagy saját ROM kártya építése után amikor megpihen az ember sokkal nagyobb büszkeséggel dőlhet hátra és érdemel egy nagy tapsot.

2. Több sem marad, mert gyorsabban dobálják ki, mint meg tudjuk menteni
3. 8 bites. Ott van még bőven 32 és 16 bit is. Sőt az van többségben, a 8 bitesből sok fajta van, de darabszámra már jobban megfogyatkozott
+1: Vénember nincs, csak tapasztalt fiatal. MErthogy aki ezeket a gépeket gyűjti jellemzően hasonlóan infantilis, mint kölyök korában volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

DarthSun