Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Ármester

válasz DarthSun #56822 üzenetére

Átugrottam dos alá is. Először összekötöttem a GUSMAX line out > AweGold line in- t egy rövid jack kábellel. Így mixelve is megy, pld Awe PCM+GUS midi vagy fordítva. Bármelyik jel megjelenik az Awe line out- on > hangszóróra/erőlködőre. Hogy játék és program alatt is tudjam szabályozni a hangerőt könnyen, újrafordítottam a rezidens hangerőszabályzómat patchelt Borland7- el, hogy L2 kesses procin se legyen runtime erroros. Persze ehhez elő kellett vadásznom a fordítót és a régi forrásállományaimat is.

A kész exe betöltve :

Használatkor tájékoztat a hangerőről, felülírja a bal felső sarkot (képernyő frissüléskor eltűnik, csak a SetINTVec hívásakor ír, majd passzív) :

És már jöhetett egy is egy klasszikus, Cubic Player megpatchelve a GUS Pat mintákkal :

Majd az XTC, mely nemcsak a GUS memóriaméretét ismeri fel rendesen, hanem a sok év múlva megjelenő Ti200 64MB- ját is jól mutatja DOS alól, nem kis teljesítmény.

Mikor összeraktam a gépet sok éve, nem jártam ennyire körbe, a GUS- al még viszonylag kevés tapasztalatom volt. Hát így pazar, igazi kemény retro, nagy élmény... :))

Új hozzászólás Aktív témák