- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun #56822 üzenetére
Átugrottam dos alá is. Először összekötöttem a GUSMAX line out > AweGold line in- t egy rövid jack kábellel. Így mixelve is megy, pld Awe PCM+GUS midi vagy fordítva. Bármelyik jel megjelenik az Awe line out- on > hangszóróra/erőlködőre. Hogy játék és program alatt is tudjam szabályozni a hangerőt könnyen, újrafordítottam a rezidens hangerőszabályzómat patchelt Borland7- el, hogy L2 kesses procin se legyen runtime erroros. Persze ehhez elő kellett vadásznom a fordítót és a régi forrásállományaimat is.
Használatkor tájékoztat a hangerőről, felülírja a bal felső sarkot (képernyő frissüléskor eltűnik, csak a SetINTVec hívásakor ír, majd passzív) :
És már jöhetett egy is egy klasszikus, Cubic Player megpatchelve a GUS Pat mintákkal :
Majd az XTC, mely nemcsak a GUS memóriaméretét ismeri fel rendesen, hanem a sok év múlva megjelenő Ti200 64MB- ját is jól mutatja DOS alól, nem kis teljesítmény.
Mikor összeraktam a gépet sok éve, nem jártam ennyire körbe, a GUS- al még viszonylag kevés tapasztalatom volt. Hát így pazar, igazi kemény retro, nagy élmény...
Új hozzászólás Aktív témák
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest