Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
DarthSun
üzenetére
A fene, ilyen az én formám

Közben azért csak nem tudtam nyugodni, rápróbáltam rammal és egy S3 Trio-val is, de természetesen se kép, se hang. A proci melegszik szépen, de ennyi.
Azon is gondolkodom, hogy lehet mégsem ideális ez az ATX-AT átalakítós megoldás. Ha összeértetem a két kis érintkezőt az átalakítón akkor elindul a táp és a házventi is, a proci is elkezd melegedni, de például nem gyullad ki a power led ami az alaplapra van kötve. És mivel ennek a gépnek van szintén az alaplapra kötött bekapcsológombja is, így nem tudom most hogyan is kellene ezt rendesen indítani. Próbáltam úgy is, hogy összeértetem a két pint (csak így indul a táp), utána pedig nyomok egy kapcsológombot, de ekkor se vettem észre változást. Mintha nem is reagálna rá. A power lednek viszont szerintem legalább ki kellene gyulladnia elől, még akkor is, ha maga a lap halott. Tehát nem kizárt, hogy kellene egy AT tápot szerválnom mégiscsak.
Az is zavar, hogy az alaplap nem pittyen semmit. RAM nélkül kellene neki, ha él a proci, márpedig melegszik. Lehet az összeértetéssel csak adok egy alap feszt mindennek a táp indításával, de maga a gép mégse indul el teljesen. Nem tudom, csak találgatok.
Jó lett volna életet lehelni belé, sose dolgoztam még Pentium Pro-val, a régi IBM cuccokért pedig amúgy is rajongok.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- EAFC 26
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest