Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• The DJ

addikt

válasz DarthSun #53839 üzenetére

A fene, ilyen az én formám :(

Közben azért csak nem tudtam nyugodni, rápróbáltam rammal és egy S3 Trio-val is, de természetesen se kép, se hang. A proci melegszik szépen, de ennyi.

Azon is gondolkodom, hogy lehet mégsem ideális ez az ATX-AT átalakítós megoldás. Ha összeértetem a két kis érintkezőt az átalakítón akkor elindul a táp és a házventi is, a proci is elkezd melegedni, de például nem gyullad ki a power led ami az alaplapra van kötve. És mivel ennek a gépnek van szintén az alaplapra kötött bekapcsológombja is, így nem tudom most hogyan is kellene ezt rendesen indítani. Próbáltam úgy is, hogy összeértetem a két pint (csak így indul a táp), utána pedig nyomok egy kapcsológombot, de ekkor se vettem észre változást. Mintha nem is reagálna rá. A power lednek viszont szerintem legalább ki kellene gyulladnia elől, még akkor is, ha maga a lap halott. Tehát nem kizárt, hogy kellene egy AT tápot szerválnom mégiscsak.

Az is zavar, hogy az alaplap nem pittyen semmit. RAM nélkül kellene neki, ha él a proci, márpedig melegszik. Lehet az összeértetéssel csak adok egy alap feszt mindennek a táp indításával, de maga a gép mégse indul el teljesen. Nem tudom, csak találgatok.

Jó lett volna életet lehelni belé, sose dolgoztam még Pentium Pro-val, a régi IBM cuccokért pedig amúgy is rajongok.

Új hozzászólás Aktív témák