Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alvaro
senior tag
válasz
frescho
üzenetére
Ez mind fémsapkás PPGA. 233-as nem is tudom, volt-e kerámia, még sose láttam. 200-as kerámiát még megpróbálhatom, olyanom van a vitrinben, de szerintem az újabbak úgyis jobb eséllyel indulnak. Meg a hőátadásnak is valószínűleg jót tesz.
@nemtomkikérdezte: Próbáltam én is mostanában TX-et EDO-val és SD-vel is, nagyon kicsi a különbség. Van viszont 50ns EDO-m, ami legszorosabb időzítésekkel viszi a 83MHz-et az MMX-ek meg az FSB-vel eleresztett Cyrixok számára, és mivel DOS demókat nézek rajta úgyis (min nem?), az Event Horizon kivételével elég is az a 4x8MB, ami benne van most.
Hm. Ennyi ramot 486-ba szoktam tűzni. Szeretem, ha van elég. Erre itt van egy ilyen szorosra fogott konfig. PMMX 233 mellett vajon mennyi ramot volt szokás tartani...?
A lap pedig a TX97-LE halála után egy Acorp 5TX29 lett, mert ezt találtam gyorsan TX témakörben, tud ez is mindenféle FSB-t, és igazából nem tűnik lassabbnak se. Ja, és ilyenem volt az első K6-om alatt. Szinte megbántam azt a cserét a Lucky Star 5MVP3-ra, ami a 100FSB-s későbbi 500-asnak kellett

De most lehet mindkettő, sőt SS7 témakörben találtam sokkal jobbakat. Az a gyanús időutazó lap (gyk. hogy jönnek ahhoz, hogy egy 1999-es lapot egy 2007-es animéről nevezzenek el?
) volt az első, amit bevágtam az e-hulladék közé bármi jobbért cserébe...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-4702MQ Mobile Notebook Processzor
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- i7-840QM processzor (4 mag, 8 szál, 1,87-3,2 GHz, 8 MB cache) - csomagküldés 1070 Ft-tól
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- FÉLÁRON!!! Intel Core i3-13100 4-Core 3.4GHz LGA1700 Processzor
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S760 - i5-520M I 4GB I 160GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

) volt az első, amit bevágtam az e-hulladék közé bármi jobbért cserébe...
DarthSun