- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
MasterDeeJay #26515 üzenetére
Nekem is hasonló volt az első komolyabb gépem. De abban egy nagyon tuti 2400+ XP (2GHz) proci volt, és szintén SD-DDR1 kombó a lap (én DDR-rel használtam mindvégig). A lap az ASRock K7VT2. Nagyon szerettem, meglepően stabil, gyors lap volt, akár Linux, akár Windows futott rajta. Annyi, hogy elég hamar megadta magát az alaplapi hangkártyája, kénytelen voltam PCI-ost használni, illetve, aminek nem tudom az okát (lehet, hogy kondi) egy idő után azt játszotta, hogy nem indult be elsőre. Beindult ugyan a ventilátor, meg minden, de képet már nem adott. Ilyenkor resetet nyomva beindult szépen és utána már nem volt baja. Ez is viszonylag hamar (2 éven belül) előjött, aztán így használtam majdnem 10 évig. Azóta is használatban van és még mindig bírja a kiképzést, apám használja jelenleg a műhelyében. Eddigi kedvenc konfigom volt ez, az XP nagyon szuperül száguldozott rajta (főleg egy friss telepítés
), szerintem Win7 is jól elmenne rajta, ha lenne elég memória benne.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
MasterDeeJay #26515 üzenetére
Jó kis gép ez, de a p1 ref. ventin besírtam
mifély lapos van benne, szabad tudni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest