- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz
benedekco #19972 üzenetére
(#19975) DarthSun, (#19972) benedekco: Köszönöm mindkettőtöknek az ötleteket. 3D Markokból már betáraztam párat: 2001SE, 2000, 99, meg pár PCMarkot is a régebbiek közül. A patchről szóló infoért külön köszönet
.
A Windowsról szóló rész kicsit komolytalan volt, inkább csak amiatt írtam, hogy szegény bacsist szinte kirekesztitek, mert csak OSR2-je van neki és most is hasonló vita megy a 7 vs 8 kapcsán, csak itt a Start menü hiánya gáz ( ezért írtam, hogy bezzeg a Win 95 azért rossze, mert ott van, de csak viccből inkább ). Na jó, kicsit túloztam
.
Azzal viszont egyetértek, hogy pl. alap Officehoz tökéletesen elég lenne akár egy Pentium is, hiszen én is kényelmesen elszerkesztgettem a dokumentumaimat Word 97-ben. A szívem elszorult, amikor egy bankban megláttam, hogy Core i3-as gépek vannak beüzemelve XP-vel, amin ugyanaz az adminisztrációs program futott, ami korábban a P4-esen is simán ment. Rendben, hogy fejleszteni kell, de mint ügyfél úgy éreztem, hogy pazarolják a megtakarításaim kamatát, ahelyett, hogy nekem adnák és maguknak elég lenne akár egy sandys Celeron is.
Engem az új rendszereknél egy valami bosszant, amire mindig visszagondolok: a Windows 95 szépen leállította a merevlemezt a beállított idő után. Ezt XP-től felfele még nem tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest