Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Penyus
üzenetére
Még kb. két éve vettem egy hibrid kábelt. Egy kábelen soros és paralell link, teát mindkét végén 2 dugó
, de asszem megvan még a bekötési térkép is.2 régi nyomtatókábelből össze lehet hozni, a két számítógép felőli dugó+kábel, ha a dugók nem gyárilag sajtoltak, lehet forrasztgatni.A win7- es gépről Win alól látod az említett kliesssel? Vagy azon is DOS-t kell indítani? Vagy a klienst csak az XT- n kell elindítani? Én csak az NC féle összekötési protokollt ismerem.Csak kíváncsiságból kérdezdem, hátha szükség lesz rá, jelenleg nincs jelentősége, mivel a jelenlegi retro gépeimről Win3.11 vagy Win98 alól hálózati karival nyomulok az XP vagy Win7 felé.
-
gban
veterán
válasz
Penyus
üzenetére
Régen én is csináltam ilyet, Norton Commanderrel, az alapból tudja. Jó az ötleted.
És a NC szükséges fájljai ráférnek egy bootfloppyra is.
Én nyomtatókábelt használtam, és volt egy átalakítóm, ami a sima párhuzamos kábelből csinált nyomtatókábelt - nálam pont fordított volt a szerepe, nyomtatókábelt alakítottam vele sima párhuzamossá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Jövedelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- Google Pixel topik
- Filmvilág
- Napelem
- További aktív témák...
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, de asszem megvan még a bekötési térkép is.2 régi nyomtatókábelből össze lehet hozni, a két számítógép felőli dugó+kábel, ha a dugók nem gyárilag sajtoltak, lehet forrasztgatni.
DarthSun