Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Turulbir
üzenetére
"retro cuccnál is leginkább ahhoz vonzódik az ember, ami volt neki, vagy vágyott rá" --- ez egy az egyben így van!
A Glideos játékokat és a glideot is utólag szedtem fel (na nem annyira, 2002-ben lett Voodoo 2 SLI-m egy GeForce 2 és egy 1700MHZ-es Wilamette Celeron meg 256MB DDR1 RAM mellett; ami már abszolút nem korhű konfig volt mellé, ellenben kihajtotta rendesen), és mai napig nincs rám akkora hatással. Sőt, olykor hátrányként jelentkezett, mert olyan játélkok is a V2 SLI-n akartak menni amik a GeF2-n szebben és jobban mentek.
Nekem a Midtown Madness 1 volt az első igazán 3D játékom, volt is nagy szájtátás, pedig előszür az S3 Trio 3D/2X 4MB még 640-ben low grafikán is csak 10-15fps-t tudott kiizzadni magából. Ma is szívesen előveszem néha azt a játékot, de mai rendszereken sajnos már glitches és instabil
-
válasz
Turulbir
üzenetére
Régen én is általában elavult hardveren újabb címet erőltettem, kevés sikerrel. Ma, új gépen viszont megy XT- től modernig minden.
Retróból van rengeteg, félkonfigból inkább félmodern X299 lett, ami '17- ben milliós költségvetés volt, ma meg 149k, még a RAM drágulás előtt vettem szerencsére - proci, lap, 64GB RAM(más minden volt hozzá itthon) - 32GB szerverRAM- ot is küldött az eladó, mondom nem tartom meg, de mégis maradt, nagy mázli, 15k volt, már az is elszállt. 2933- as amúgyis ritkább szervermodulból - ment az X99- be.A fenti kettő gép álom volt a korában, ma meg relatíve olcsón meglettek.
A kemény régebbi csúcsretró persze elszállt, bár engem nem érint, van mindenből szinte minden.
ATI Rage- t említetted - jó retró kártya, csomó AGP és egy PCI a repertoárom, de csak az utóbbit használom, másodlagos kártya DOS alá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i3-10100F Processor 6M Cache, up to 4.30 GHz
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Intel Core I3 9100f
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest