Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Na jó de akkor teljesen más világ volt, illetve maga a számtech is más volt, amiről én pl nem sokat tudok. Igazából szomszédnak illetve szüleimnek (főképp fateromnak) köszönhető az egész, ha pár éves fejjel nem ülök gép elé lehet máshogy alakult volna az egész. Biztos felkeltette volna ugyan úgy az érdeklődésemet csak max kicsit később, idősebben. Vagy mondhattam volna simán hogy ez engem nem érdekel hagyom a francba de szerencsére nem tettem.
Bízunk benne, hogy semmi olyan nem fog elérni.
Sajnos hallottam nem egyszer olyat, hogy valaki csak pár évig élvezte a nyugdíját mert hirtelenséggel valami elvitte.
Nyilván sok minden közrejátszhat, milyen életvitelt folytatott stb de ez azért akkor is kemény. Én mondjuk nem görcsölök ezen a dolgon, mire én ebbe a korba jutok azt se fogjuk tudni mi az a nyugdíj. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Off extra, itt 28 évesen, kb a Baywatcbe is bevettek volna casting nélkül. Rambo volt a példakép, 120 fekvőtámasz után, már tudtam 1db egykezest is
.
Még az első melóhelyemen elhódítottam az üzemorvos barátnőjét is, bitang botrány keveredett belőle
Beértem reggel melózni, aztán mindenki amolyan pillanatfelvétel volt, megdermedtek, csak néztek rám, én meg még nem is gondoltam, hogy akkor most mi a túró van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i5 9600KF i7 9700K Beszámitok!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nyilván sok minden közrejátszhat, milyen életvitelt folytatott stb de ez azért akkor is kemény. Én mondjuk nem görcsölök ezen a dolgon, mire én ebbe a korba jutok azt se fogjuk tudni mi az a nyugdíj. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)