Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz T0mBd1gg3R #124249 üzenetére

Nos, hát akkor valóban nincs nagy korkülönbség köztünk :D
    "2008 nyarán nyitottunk egy pubot" --- ez azért eléggé menő

"ismertem meg a mostani feleségemet" --- nálam ez nagyon érdekes. Mert 2006 decemberében találkoztunk először, de akkor még a húgának a legjobb barátnője volt az aktuális nagyvadam. Aztán még volt rengeteg kanyar, sok nő, mondhatni "kiéltem magam" (ki lehet egyáltalán?), mindaddig olykor találkoztunk, de csak ilyen szia, szia viszonyban voltunk. Illetve egyszer odakeveredtem az egyik szülinapjára, pont mikor a meglepi party szerveződött így végül én is ott álltam a "Meglepetés!" emberek között, meg ettem egy szelet valamit, aztán lassan tovább sodort akkor is az éjszaka. (mondjuk akkor neki volt amúgyis barátja, nekem meg akkoriban mindig volt valaki velem, egy mint egy karóra, tele voltam "játszótársakkal" / ágymelegítőkkel).
    Aztán 2016-ról 2017 Szilveszterekor valahogy csőrözésben törtünk ki, de annak semmi folytatása nem lett, egyikünk sem kereste a másikat. Majd 2017 novemberében úgy alakult, hogy egy közös délutánt kettesben töltöttünk, ami nem randinak indult, de tökre az lett, bár akkor még semmi konkrétum nem történt, de megbeszéltünk még egy talit, én emlékszem, hogy úgy jöttem haza, hogy éreztem, hogy ez most valami igazán izgalmas lesz! Aztán röviddel később, még abban a hónapban, ő belőle és én belőle MI lettünk :) (tulajdonképp majdnem szülinapomra kaptam :D )

Új hozzászólás Aktív témák