Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Nos, hát akkor valóban nincs nagy korkülönbség köztünk

"2008 nyarán nyitottunk egy pubot" --- ez azért eléggé menő"ismertem meg a mostani feleségemet" --- nálam ez nagyon érdekes. Mert 2006 decemberében találkoztunk először, de akkor még a húgának a legjobb barátnője volt az aktuális nagyvadam. Aztán még volt rengeteg kanyar, sok nő, mondhatni "kiéltem magam" (ki lehet egyáltalán?), mindaddig olykor találkoztunk, de csak ilyen szia, szia viszonyban voltunk. Illetve egyszer odakeveredtem az egyik szülinapjára, pont mikor a meglepi party szerveződött így végül én is ott álltam a "Meglepetés!" emberek között, meg ettem egy szelet valamit, aztán lassan tovább sodort akkor is az éjszaka. (mondjuk akkor neki volt amúgyis barátja, nekem meg akkoriban mindig volt valaki velem, egy mint egy karóra, tele voltam "játszótársakkal" / ágymelegítőkkel).
Aztán 2016-ról 2017 Szilveszterekor valahogy csőrözésben törtünk ki, de annak semmi folytatása nem lett, egyikünk sem kereste a másikat. Majd 2017 novemberében úgy alakult, hogy egy közös délutánt kettesben töltöttünk, ami nem randinak indult, de tökre az lett, bár akkor még semmi konkrétum nem történt, de megbeszéltünk még egy talit, én emlékszem, hogy úgy jöttem haza, hogy éreztem, hogy ez most valami igazán izgalmas lesz! Aztán röviddel később, még abban a hónapban, ő belőle és én belőle MI lettünk
(tulajdonképp majdnem szülinapomra kaptam
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Battlefield 6
- Renault, Dacia topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- I7 7700K hibátlan!
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER!! 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(tulajdonképp majdnem szülinapomra kaptam
DarthSun