Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ketogén étrend
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyűjteni, vagy nem gyűjteni... Az itt a kérdés.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
envagyok
üzenetére
Nálad lehet valami galiba, mert nekem két kattintással sikerült +1 évet kitolnom rá.
KÉPEgyébként meg akkor is maradtam volna egyelőre Win 10-en ha semmi frissítés nincs. Egyrészt a legtöbb frissítés után mindig lehet izgulni, hogy na most vajon mi fog elb*szódni? és a Win 7 hátrahagyása óta ez van

Másrészt a biztonságilag nem up to date rendszer nem azt jelenti, hogy a számítógép elkezdi szétküldeni az IPjét, meg mindent a hackereknek, hogy "hello, régi rendszer vagyok törj fel". Ha valaki tudatosan, és óvatosan netezik, simán megúszhatja. Én pl 14 hónapig neteztem úgy Win 7-el, hogy semmiféle security updatem nem volt. Soha semmi baj nem volt.
Zoltán cimborám 1 hónapja sincs, hogy új gépre váltott, előtte napira Win7-et használt egy C2Q alapú gépen. Munkára is. -
Pista0001
addikt
válasz
envagyok
üzenetére
A 4. gen. HP usdt-m meg lett hosszabbítva, a NUC-ra viszont nem dobja fel*. Ami 11 kompatibilis, azon minden az van már nálam, 3 gépemen van 10, amik nem kompatibilisek a 11-gyel (2 4. gen., a NUC meg 3. gen.), ebből az egyik Magyarországon van, úgyhogy azon csak akkor lesz meghosszabbítva, ha legközelebb megyek (és felajánlja).
* Tegnap elég sokat ment, gondoltam, idővel csak felajánlja, de nem történt meg. Ki is írta, hogy ezen a gépen megszűnt a támogatás. Ennek ellenére viszont pont ugyanazt a 4 frissítést töltötte le és telepítette tegnap este, mint a HP.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- OTP Bank topic
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- Futás, futópályák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DarthSun