Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cskamacska
üzenetére
Awe32 kompatibilitásával én is meg vagyok elégedve, nálam ott figyel 8 gépben DOS- tól XP- ig, ráadásul nekem a hangzása is tetszik.DB50- re én is rálicitáltam volna, de sajnos nálam is sovány a bankszámla ill. ami befektethető lesz azt HDD- re kell fordítanom, mert fullon van a tárolóhelyem

A másik legenda, a GUS is szépen muzsikál, de evvel már igen sokat szívtam mire találtam egy lapot amiben hajlandó korrektül működni. -
válasz
cskamacska
üzenetére
SB16 utáni sound blasterek hátránya hogy a régi pro kompatibilis játékokkal gondok adódhatnak, hiszen az sb16 nem teljesen sb pro kompatibilis. Én inkább pro párti vagyok, szinte egész életemben azt használtam isa kártyákból.
Amúgy meg a roland cumók gyakoribbak is a DB50/60XG yamaha cuccoknál. Nem nehéz így ilyennel csapatni
Amikor pl az sc-55öm vettem, aproneten egyszerre 3db is volt eladó. Igaz, drágábbak mint ez a yamaha volt, de settlersen kívül úgy érzem mindenhol kikap a yamaha. Ha esetleg lesz még egy valamikor eladó, talán megveszem. De nekem doboz se kell igazán. (Minek? Gépbe rakom...)Inkább LAPC-I re hajtok...esetleg olyan áron hogy az MT-32őt odaadom érte. De külföldi oldalakon egy LAPC-I árából itthon kapni SC-8820-at

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- DUNE médialejátszók topicja
- RENNSPORT
- Elektromos autók - motorok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Akciókamerák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- PlayStation 3
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amikor pl az sc-55öm vettem, aproneten egyszerre 3db is volt eladó. Igaz, drágábbak mint ez a yamaha volt, de settlersen kívül úgy érzem mindenhol kikap a yamaha. Ha esetleg lesz még egy valamikor eladó, talán megveszem. De nekem doboz se kell igazán. (Minek? Gépbe rakom...)
DarthSun