Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Pikari #121554 üzenetére
"Core i7 meg Athlon FX mellett látom a 32 bites win7-et 4 giga ram társaságában" ---
A legtőrültebb mégsem ez, amit láttam.
van a faluban egy srác, - hát nem a legélesebb kés a fiókban - vett tőlem egy új SSD-t. Felajánlottam neki, hogy X ft felárért felrakom rá neki a Windowst (pláne, hogy neki egy rakás más is kell rá, szóval egész délutános program szó szerint). Nem akarta, majd a csoda haverja megoldja.
Aztán hallottam, hogy jajj sokat gyorsult a gépe mióta SSDje van. Elmentem hát hozzá és megnéztem a gépet. Nos a gép semennyit nem gyorsult szerintem, max amit a friss rendszer okozott. Majd egy Total Commandert nyitva, és körülnézve, egyszercsak (f)éktelen röhögésbe kezdtem.
Ugyanis az a látvány tárult elém, hogy a gépben van 2db HDD, meg egy SSD. A két HDD tele adatokkal, és az egyiken a Windows. Plusz van a rendszerben egy tök üres(!) épp csak megformázott SSD
Gratuláltam neki az új SSD-hez és eljöttem -
válasz
Pikari #121554 üzenetére
Nyilvan azert van rajta most 32 bites rendszer, mert korabban is migraltak a gepet es nem ujratelepitettek. Ezeket a gepeket lehet tovabb migralni 32 bites Win10-re. Majd ha kihullik a vas, akkor az ujra mehet a 64 bites Win11. Tipikusan ilyen, amikor cipeled magaddal a multat. Nekem pl a filmnezos gepemen volt 32 bites a Windows 10, kb 2017 kozepeig, mert az eredeti rendszer rajta, meg 32 bites Windows 2000 volt es mindig csak upgradelve volt a rendszer is, meg alatta a vas is. Amikor meghalt a benne levo GPU es vettem bele egy Rx480-at, akkor kellett 64 biten ujratelepiteni, mert nem volt 32 bites driver. Ha lett volna, maradt volna a 32 bit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest