- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Őskoczka
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KROK640 #117924 üzenetére
Ez ott történt és kacifántos gépen csináltam érdekes dolgot. A mérő géphez csak foglalással lehetett odaférni, de a mintavételezős megoldása nagyon hasonlított a GUS-ra. Így aztán amit arra lefjlesztettem, de főként az FFT algoritmus szinte 1:1-ben használható volt. C és assembly keverékben ment az egész, az utóbbit kellett csak kissé módosítgatni. OK, hogy a Gravissal érvénytelen volt mondjuk egy átviteli karakterisztika vagy impulzus válasz mérése, mert messze volt a tökéletestől, de kb. 80%-ban előre le tudtam mindent tesztelni.
A gép amit kaptam görög Win-nel volt megáldva, de lehetett DOS módba is bootolni, az alatt futott maga a program. De az eredmények prezentálása és amit írni kellett mellé az Office-ban keletkezett, mert abban kellett. Na meg úgy tudtam netezni is, mert volt a gépben valami tokenring kártya. Aztán a Win nagy katyvasz lett, mert a görög office nem esett nagyon kézre, ezér lett magyar, de annk kellett valami patch és csak angolt találtam. Azzal ment minden, már amennyire a DX2-től kitelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel I7-8700K / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AMD Ryzen R5 5600G / 6 mag / 12 szál / IGP-s /Beszámítás OK!
- ÚJ! Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest