- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
hobizoli #112768 üzenetére
A fireball egy brand volt, kesobb lowend meg highend modellekkel, ez utobbiakat mar senki se kereste, az lctvel annyira leamortizaltak a nevet. De 95ben absz csucs volt az akkori fb - a sebessegeket meg onnan tudom, hogy ez a ket vinyo volt a s5 konfigomban. Azert hasznalom a wdt mert nincs korhu 1080 modellem.
Ezt mertem (benchmark tablaban vannak retro vinyok korhu kornyezetben). Bal a wd 1200, a masik a fireball 1280. A 31200 egy eleg oreg konstrukcio volt, gyk a 93-94es kocka wdk iteraltja nagyobb surusegu tanyerokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest