- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frescho
addikt
válasz frescho #110065 üzenetére
Kipróbáltam. Nem lett több szabad memóriám bármit is mondtam ezeknek a programoknak. Elkezdtem nézegetni a memória térképet és sunyin becsapják az embert. Szóval ami látható, hogy Shadow nélkül egyértelmű a szitu.
Bekapcsolva a shadw-t nem változott semmit a mem kimenete, szóval nem hatotta meg semmi. De a RAM térkép már változott annyit, hogy nem ROM-ot ír ki, hanem HI-t a C000-C800 közötti tartományra. Szóval az a 32k terület ott van, de már tud integetni
De miaz a HI és lehet-e használni? Elvileg le vette róla a write protectet a progi, de mit írok felül, ha odaadom a RAM managernek?
Igen, ez a Trident ROM-ja bemásolva a memóriába. Szóval nem lett több szabad RAM, csak átnevezték és felül tudom írni ha akarom. Az már egy jó kérdés, hogy azután mit csinál a rendszer.
Ahol működik ez a módszer mutassatok már RAM térképet csodaprogramok előtt és utána, hogy mi változik. Lehet egyszerűen csak szar a BIOS és shadow aktiválásnál minden területet bejelöl foglaltank és bele kell rúgni, hogy feloldja? Ez a kis UMC deszka korrektul kezeli és csak azt jelöli be és a ROM helyére kerül a shadow. Na és ez a lényeg, hogy ROM vagy shadow, de mindegy melyik, mert attól a címtartományt foglalt.
https://frescho.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch
- Bundle topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gaming notebook topik
- Mozilla Firefox
- Hibákat orvosol az új Arc meghajtó
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- INGYEN FoxPost! Intel Core i9-14900 LGA1700 processzor - 12 hó magyar bolti garival! -
- Quad Core AMD Athlon X4 740 3,2 GHz FM2 Processzor
- i9 9900K NZXT KRAKEN X62 ASUS PRIME Z390-A 32GB 3200MHz DDR4
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó! 88.000.-