Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
válasz
Pikari
üzenetére
tippem szerint ez a példány nem tőled került hozzám, mert én vaterán néhány hónapja nyertem meg teszteletlen kártyának(7-10K körül, most pontosan nem eméxek).
Ha te megváltál tóle azt valszeg egy gyűntő vette meg nem 10K alatt.
Mint írtam az emlékeim valszeg rosszak, hogy ehhez volt d3d driver(Szerintem ezt a firegl 2 nél olvastam/amit ugyancsak beszereztem/, ami valószínűleg helytállóbb.)
3D tervezés hidegen hagy. Régen is és most is. Engem az foglalkoztat az ilyen speckó tervező kártyáknál, hogy mi lett volna ha akkor nem businessre koncentrálódnak hanem kihoznak ezzel a csippel egy consumer kártyát. Értem hogy eznem volt cél.Ettől függettlenül talán lehetőségük lett volna rá.Kicsit egyszerűsítve(lehagyva a professzionális igényt) consumer fronton is megállták volna a helyüket?
Ez foglalkoztat engem. Mint nem rég írtam a q2, q3 tapasztalalatomat engem meglepett hogy milyen frankón működik a kártya. Lehet ebből lehetett volna csinálni egy középkategóriás gamer kártyát. Nah ennek még utána kell tesztelnem..... -
válasz
Pikari
üzenetére
Nézem hogy 99- es kártya. Meg fenomenális 64 bit. Ekkor már aktív volt javában az SS7/BX, azokhoz meg min GeF4Ti, FX5700(vagy nagyobb), R9800Pro illik.
Műkedvelőknek jó lehet, de brutál gyenge kártya, még a GeF2GTS is agyonvágja sztem, bár olyanom nincsen, mert már nagyon drága, és a jóval gyorsabb, olcsóbb GeF4Ti remekül helyettesíti.
A Vadmacska olyasmi mint egy ritka bélyeg, korhű gyűjtőknek értékes, de a praktikussági, használhatósági értéke már a kiadás pillanatában elavultnak tekinthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mini-ITX
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- i5 9600KF i7 9700K Beszámitok!
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 6-7 gen i5 T procik
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
DarthSun