Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszaa
őstag
válasz
Seikai
üzenetére
Nagyon nem, cseberből vederbe eset. 760G chipset (2009-ben jelent meg, alapból AM3-ra) budget kiadásban javarészt, vrm hűtés nélkül. Na ezen a sokadik revíziós bios frissített példányon is elég hurka, ráadásba 4+1 fázis, talán egy 4300-at beletennék ha már meglenne.

M5A97 EVO R2.0 ajánlott, meg egy rendszerhűtő neked hátulra ami kihúzza a levegőt.
-
edeleny
őstag
válasz
Seikai
üzenetére
Valami nem kerek ebben a történetben!
Mennyi a szobád hőmérséklete? +10°C?A szoba hőmérséklete alá nem lehet hűteni gyakorlatilag semmivel! (lehet, folyékony nitrogén, aktív hűtő/klíma/, nyílt vizes rendszer)
HA igaz a 14 fok akkor kb 10-12 fok van a szobában!Maghőfoknak nekem is mutat baromságot, hogy miért nem tudom, de semmi köze a valósághoz!!
-
Buci21
addikt
válasz
Seikai
üzenetére
egy lassú ventit valahogy applikálj oda, és akár önragacsos pasztával egy fénbordát is tehetsz a FET egységekre.
am csak próbáld ki, h megy a gép, és milyen meleg terhelés alatt a kis FET kocka a procifoglalat mellett. Ha alig állja el a kezd, vagy nem állja el, akkor szar van, hűteni kell külön.
-
gyuszaa
őstag
válasz
Seikai
üzenetére
Ilyet használtam ezer éve egy athlonhoz, ennél még a gyári is jobb, ami nagy szó.
90W-ra van tervezve AM2-re alapból. (Most nézem az AC alpine 64 pwm volt pontosan, de ez se jobb semmivel) -
Jester01
veterán
válasz
Seikai
üzenetére
Ahogy nézem az egy alu borda hőcső nélkül. Szerintem ennél még a gyári hűtő is jobb mert az rézbetétes hőcsöves. Egyedül a venti jobb rajta esetleg azt érdemes átpakolni ha lehet.
Ha tálcás procit veszel és ezért nem lesz hűtőd én nem sok jóra számítanék ettől az alpine 64-től.
Mind a kettőre vonatkozik, hogy a hőt még a házból is ki kell vezetni valahogy.
Bár a Phenom is 125W-os, azzal mire ment?
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple TV+
- Okos Otthon / Smart Home
- Hardcore café
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

90W-ra van tervezve AM2-re alapból. (Most nézem az