Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
Davidszabo #1 üzenetére
-
Davidszabo
újonc
Sziasztok!
Van egy régi gépem ami egyik napról a másikra nem indult el. Azaz elindul a gép, de nem ad képet. "No video input" "Entering sleeping mode" Ezt látom a monitoron. Nem vagyok egy nagy szaki, de amit tudtam hibalehetőségeket megpróbáltam kizárni. A monitor jó, másik gépen ad képet, a videókártya is működik másik gépben, a táp is jó. Sajnos egy Inteles gépem van még amin tesztelni tudok, így az alaplapot és a procit nem tudtam tesztelni. Tegnap vettem használtan egy alaplapot de azzal sem indul el. Annyit hozzátennék még, hogy bekapcsoláskor a proci hűtő ventillátora nem indul be. (Másik gépben az is működik) Ezért gondoltam, hogy az alaplap lehet a hibás, de az új lapon sem indul el. Mielőtt vennék bele egy processzort, szeretném ha valaki aki jobban ért hozzá adna tanácsot hogy tényleg a proci lehet-e a baj, vagy valami más gond lehet? Köszönöm!Konfig: CPU: AMD 8370
GPU: Gygabyte GTX 1050TI
Alaplap: Gigabyte GA-990XA-UD3
Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest