Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Aktív témák
-
Davidszabo
újonc
Sziasztok!
Van egy régi gépem ami egyik napról a másikra nem indult el. Azaz elindul a gép, de nem ad képet. "No video input" "Entering sleeping mode" Ezt látom a monitoron. Nem vagyok egy nagy szaki, de amit tudtam hibalehetőségeket megpróbáltam kizárni. A monitor jó, másik gépen ad képet, a videókártya is működik másik gépben, a táp is jó. Sajnos egy Inteles gépem van még amin tesztelni tudok, így az alaplapot és a procit nem tudtam tesztelni. Tegnap vettem használtan egy alaplapot de azzal sem indul el. Annyit hozzátennék még, hogy bekapcsoláskor a proci hűtő ventillátora nem indul be. (Másik gépben az is működik) Ezért gondoltam, hogy az alaplap lehet a hibás, de az új lapon sem indul el. Mielőtt vennék bele egy processzort, szeretném ha valaki aki jobban ért hozzá adna tanácsot hogy tényleg a proci lehet-e a baj, vagy valami más gond lehet? Köszönöm!Konfig: CPU: AMD 8370
GPU: Gygabyte GTX 1050TI
Alaplap: Gigabyte GA-990XA-UD3
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest