- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Vagy ha nincs más választás, amit kétlek, biztos vagy 1 centtel drágább lett volna olyan fólia, amit bármiről is le lehet húzni. Nem fért bele egy több száz dolláros termék árába?
Amúgy láttam, hogy az AM4 hűtő kompatibilitás az olyan mint Scrödinger macskája, van is, meg nincs is, de csak míg ki nem próbálja valaki. Meg jól értem, hogy van olyan hűtő, aminél 2mm-t kellene áthidalnia a hűtőközegnek, de az ilyen PAD meg drága és sokkal szarabb a hűtés vele? Szóval olyan hűtő ami tényleg passzol, az vagy 10 fokot (vagy akár sokkal többet) is számíthat? Hogy a rákba ment ez át AMD-nél? Dobták volna a kompatibilitást és lenne rendes AM5 hűtő felhozatal, mindenki jobban jár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged