- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
válasz
Petykemano #3014 üzenetére
> .. pin kompatibilis ..
> Elvileg úgy került ki az info, hogy valami partnertől.logikus ..
sok potenciális OEM partner (nuc,notebook,ipari pc) vacillál még
,hogy 1 generáció miatt érdemes-e belekezdeni az amd platformba...
szerintem az ő megnyugtatásuk miatt lett ez az infó kiadva.ha 2 generációt kiszolgál,
akkor az sokkal jobb hatást kellt a gazdaságossági - megtérülési számításoknál. ( a fix tervezési költség jobban eloszlik )szerintem a jövő évi csipeket 2 tokozással tervezik .. és a piaci követelményeknek megfelelően rugalmasan tudnak reagálni ..
( Amikor az AM4 indult, ott is volt előző generációs (Excavator?) - új foglatos proci ) -
DraXoN
addikt
válasz
Petykemano #3014 üzenetére
A korábbi hírhez kapcsolódva, félek az intel keze lehet abban, hogy "tesze-tosza" a laptop megjelenés piac ... szívesen látnék (vennék is) valami brand gépet majd renoirral, de.. hát majd meglátjuk, sajnos a jelenlegi termékekkel se nyomulnak a brandgép piacon
(van pár HP és majdnem ennyi.. az is kb. elérhetetlen, és még mindig nem frissítették zen2-re a modelleket).
Nagyon erősen az intel teljesítmény/fogyasztás mutatóját ütni kell ahhoz, hogy "ne érje meg" az intel extra zsozsója... Ahogy szó volt róla, most lehetne pár kisebb "brand" bevállalósabb és learatni a piacot amíg a nagyok visszatartják a termékeket.Tudom brand piac "lassan vált", de azt nem érzem már indokoltnak, hogy ennyire és kb. 1 évvel egy-egy modell bemutatása után jöjjön valami termék vele (intelekből azért kvázi nemsokkal bejelentések után elérhetőek, és nem hiszem, hogy a brand gyártók a bejelentéskor kapnának először termékmintát).
Jelentősen nagyobb APU-nak vagy TR platformon vagy DDR5 rammal és/vagy HBM memória társaságában látom egyedül értelmét, de akkor is kellhetne valami jó kis memóriatömörítős algoritmus neki a sávszélességgel való sprórolásra (VEGÁban volt, reméltem APU-k megkapják, oda jól jönne kb a kezdetektől fogva, de máig nincs bennük.. lehet inkább csak marketing szinten teljesített jól és a valóságban "vegyes" volt az eredmény amit hozott :'( ).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest