- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petykemano #4430 üzenetére
Valóban, hajlamos vagyok élt rakni a kérdésbe, de most nem volt benne.
Mikor írtátok itt, hogy konkurencia, már görgettem is tovább.
A második része talált, tényleg úgy vélem, nem nagyon van átjárhatóság. Legalább is nem nagyon találkoztam még olyannal, hogy egy írásban vesézgetve lenne egy Apple számítógép belseje egy nem Apple termék belsejéhez képest. Aztán ez persze simán lehet csak azért van, mert nem követem máshol sem az almás dolgokat, így nem is találkozhattam ilyennel. De azt mondjuk el tudnám képzelni, hogy ha ennyire jól sikerül(t), esetleg vehetnek a procikból mások is, vagy közvetve mások is eljuthatnak ARM alapon ilyen szintre, s az már veszélyeztetheti mondjuk a noti szegmenst, ha teljes értékűen lehet rajtuk Win-t használni.
Ez az átjárás amúgy érdekes dolog, aki ismerős almás, azt nem nagyon izgatja a hardver, ellenben más szóba sem jön kb. Egy kivétel volt, egy Iphone tulaj haver megkért, segítsek neki 70k-ért notit venni, ajánlottam neki AMD Brazos netbookot, a boltban persze rábeszélték egy Atom-osra. Mondani sem kell, akadt a net, youtube, stb. Mondja ez szar, vett 3x pénzen egy Ipad-et, azzal már persze elégedett volt, azóta se próbált meg többet nem Apple cuccot venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Amd Ryzen 5 3600xt, Zotac Rtx 2060 12GB, 24 GB Crosair 3200MHz, komplet gamergép.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest