- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
És ha az IO is azonos? nem tudom a TR van-e akkora üzlet önmagában, hogy megérje rá külön chippet tervezni (bár eléggé nagy az IO chip, így van az a mennyiség ahol már megérheti a külön chippet megcsinálni).
A korábbi TR vs Epic variációnál is más verziószámot kapott a "nyák" amire a chipletek kerültek (vagy nem tudom CPU esetén hogy nevezik ezt az "alkatrészt").. Persze arról nem hallottam, hogy különbözött-e a nyák vezetékelésben az Epic és TR között.
Nem lehet most is ez van? és a nyákon amire kerülnek a chippek már eleve be se kötik az extra memória és pcie csatornák vezetékeit, így a foglalat hátulján csak "vakpin-ek" vannak de vezeték nincs róluk a chipbe? ... lényegében egy ilyen nyákot sokkal-sokkal olcsóbb megtervezni és legyártani mint egy másik IO chippet..Bár a korábbi "közös" generáció egy kódszámot kapott visszanézve (K17.3) .. így "bukhat" az elképzelésem innentől.
De majd biztos lesz aki "skalpolja" ezen CPUkat, így látjuk majd, hogy ténylegesen azonos vagy sem az IO die-k mérete...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- EA Sports WRC '23
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest