- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petykemano #2104 üzenetére
Renoirnál sokan örülni fognak a Zen2-nek szerintem, többen kerestek már 6-8 magos AMD procit IGP-vel, de olyan meg nincs ugye. Azt persze nem tudom, hogy ez mekkora piaci igény.
Remélem nem állnak meg 4 magnál, mint eddig, de ez a ph írás eddig nem túl biztató ebből a szempontból.
"Információink szerint a Picasso kódnevű lapkához viszonyítva processzormagok száma marad négy, viszont multiprocesszorokból több lesz, de a konkrét értékeket még nem ismerni."
IGP-ben a nagy ugrást feltételezem majd csak az ilyen Fenghuang Raven féle megoldások hoznak, kár, hogy nem nagyon pedzegetik a témát AMD-nél. De notiba tényleg elég lehet a 12CU, főleg ha jobban tudják etetni, a mostani max 2400MHz-es RAM sebesség elég szépen limitálhat. A szkepticizmusod osztom, Raven nagyon lassan jött notiba, de Picasso mintha picit gyorsabb lett volna, remélem ez egy javuló trend, ami a Renoirral folytatódik.(#2106) Petykemano
Nem is tudtam, hogy ilyen mélyről indultak, úgy fest a Steam survey itt most az AMD javára torzít valamennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest