Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fauv
őstag
Hali !
Az Aida64-en nem látom a B55-ös maghőmérsékleteit. Esetleg tudtok valami progit, vagy valami megoldást, hogy a cpu hőmérsékletén kívül a maghőmérsékleteket is láthassam?
-
fauv
őstag
Nahát ezt nem is tudtam, most olvastam [ezt]
" Ha szerencsések vagyunk, és egy Phenom II X2 555-ösön be tudjuk kapcsolni a két letiltott magot, akkor az adott processzor Phenom II X4 955-ösként fogja továbbtengeti életét. Ezt a BIOS-ok Phenom II X4 B55-ösként ismerik fel "
Tök jó

-
fauv
őstag
Hali !
Egy pici help kellene !
Az asszony gépébe vettem AMD Phenom II X2 = X4 AMD Phenom II X2 555 3.20GHz AM3 . b55 procit, hozzá GIGABYTE GA-880GM-D2H lapot és 2x2gb elpida kitt (4gb 1333mhz cl9) ramokat.
Tökéletesen müxik, de csinál olyat / eddig kb 3- szor /, hogy amikor be akarom kapcsolni a gépet, 1 pillanatra elindul, majd semmi reakció a bekapcs gombra, mintha nem lenne fesz alatt a rendszer.
Ha kiveszem 1 pillanatra az alaplap elemét, akkor ismét normálisan beindul és utána 3-4-5 ki illetve bekapcsolásig jó, majd kezdődik elölről az egész.
Teljesen defaulton megy a rendszer, nem állítottam át semmit.Esetleg valami ötlet, hogy mi lehet ez, vagy hogy hogyan lehetne esetleg ezt orvosolni?
Előre is köszi ha valaki tudna segíteni.
-
fauv
őstag
Hali !
Az asszonynak vettem egy AMD Phenom II X2 = X4 AMD Phenom II X2 555 3.20GHz AM3 4magos. b55 procit, hozzá GIGABYTE GA-880GM-D2H lapot és 2x2gb elpida kitt (4gb 1333mhz cl9) ramokat.
A proci stabilan megy 4 maggal, de mivel az alaplapon csak 1 x 4 pin-es csatlakozó van
/ a tápon 2x4 / ezért állítólag nem lehet húzni, mert az 1x 4 pines csati túlmelegedhet? Igaz lehet ez?Befolyásolhatja a húzást az alaplap 1 x 4 pin-es csatija?
Ha valakinek ezzel kapcsolatban lenne tapasztalata megköszönném, mert addig nem merem húzni a procit.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő