- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
smekone
tag
válasz
Zotya984 #6550 üzenetére
Igen!! mért minek kellene változnia?? nem tom hogy ismeri fel de a feladatkezelő négy magot mutat!! Lehet kellene húzni a feszültséget!!de mondjuk 4 maggal gyári hűtővel játék alatt max 45 fokos volt a proci viszont elakarom indítani AIDA-ba a stabilyty testet és azt írja ki folytojn ott bal felül hogy started
finished
started
finished ??:S -
ebegab92
senior tag
válasz
Zotya984 #6480 üzenetére
Ha már Winfos bebootol,az már vmennyire jó.Próbálj meg feszt emelni/csökkenteni.Órajelet vedd lejjebb,hátha attól stabilabb.Esetleg HTT és NB sebességét is vedd lejjebb.Nekem az 545 X2-esemet 3.0 GHz feloldotta,de vmiért csak 2.3 GHz-en megy :S És nem tudom beállítani,mert bár a szorzója 15x-ön van,mégis 11,5x-en megy
-
HERR Z
veterán
-
Spet
addikt
válasz
Zotya984 #5722 üzenetére
Hát az első hozzászólásban az van leírva, hogy a déli híd SB710-es vagy SB750-ös legyen a gigabyte lapon pedig 720D-s van. De gondlom te is ezt az írást találtad meg. Ha van egy ilyen lapod és egy procid, akkor próba cseresznye vagy hátha tényleg találkozott már itt valaki ezzel a lappal élőben.
-
Cadal
őstag
válasz
Zotya984 #4143 üzenetére
Magfeloldás semmiképp, mivel az alaplap nem támogatja az ACC funkciót, ami az "unlock" egyik feltétele. Az az opció amit találtál, inkább csak arra jó hogy ha a meglévő két magból szeretnél még egyet kikapcsolni. Hátha nem bírsz azzal a hatalmas teljesítménnyel amit a proci biztosít.
A magfeloldás feltételei:
1; ACC-re képes alaplap (SB 710; 750 vagy 8xx -es déli híddal szerelt lapok) A tied ugye SB600-as
2; Letiltott de működőképes részegységekkel rendelkező proci.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest