Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
Új hozzászólás Aktív témák
-
kryboy
tag
válasz
TROG AIR #4317 üzenetére
Nekem is ez volt a problémám régen , hogy elfelejtette hideginditás után , de végülis nekem azon biosfrissités segített!
A másik ahogy látom a cpu-z képen nagyon sok feszt kap a procid, ha tesztek után rendben van a proci csökkentened kellene a feszt mert szerintem az igen magas! -
joker1220
őstag
válasz
TROG AIR #4317 üzenetére
Advenced Core Calibrationt ne all core ra rakd és ne is per core ra, hanem Auto ra állítsd, L3 feloldás funkció nincs külön, ezért kell auto ra állítani, próbáld ki hogy ha Auto-n van akkor lesz e L3 illetve, akkor is csinálja ezt az elfelejtést?!
Ha igen , akkor próbálj meg 1 el régebbi biost!
Esetleg alapfeszt fixáld manuálisan és adj neki egy vagy két lépéssel több feszt, ez olyan minimális hogy észre sem veszed melegedésben sem, csak hogy 4 magosként picit több fesz kellhet neki mint 3 maggal és ezért néha visszaáll.
Ha továbbra is fennáll a problem akkor az a kérdés hogy milyen ramod van és hány Mhz-n megy?!
HT és NB is maradhat alapon, mivel nem tuningolod a procit, HT órajelét akkor érdemes emelni ha integrált videokártyát használsz!
Egyébként van integrált VGA a lapodon? Mert még ott is kibukhat hogy valami kis hibája van a felodott magnak ha integrált video val inditod a lapot és úgy is minden ok , akkor biztosan jó a +1 magod
Persze hogy megy a C'n'Q, ha nem menne az nagyon durva hibára utalna
-
joker1220
őstag
válasz
TROG AIR #4302 üzenetére
Szia!
Gratula!
Szerintem is butaság 3 maggal használni ha 4 el is megy, ráadásul ha picit lejebb tudsz menni az alapfesz el akkor ugyanott vagy fogyasztásba 4 maggal mintha 3 lenne,
egyébként sem jelentős a fogyasztáskülönbség!A C&Q meg tökéletesen működik 4 maggal is, szorzóemelésnél kapcsol ki egy bizonyos szorzó felett de gondolom nem akarod húzni úgyhogy teljesen mind1
Az enyém is bőven alapfesz alatt megy (1,350v), 3.2 helyett 3.5Ghz-n és működik a c&q is, még 4 magosítva és húzva is melegedés és fogyi szempontjából ugyanott vagyok kb mintha 555 ként használnám 1,425v gyári alapfeszen
Itt pl a cpu-z szerint az 1,3 felett van egy cseppet:
És itt van picit meghúzva alapfesz en, még mindig alapfesz alatt mutatja a cpu-z;
Új hozzászólás Aktív témák
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Star Trek
- Linux Mint
- Amazon Kindle
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest