Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Aktív témák
-
válasz
Mephistoka
üzenetére
Na figyu mester.
Lehuzni legfeljebb akkor tudlak, ha felmászol valahova, nem bírsz lejönni, és megkérsz rá. Ahogy elnézem eddig egyedüli versenyző vagyok, ami azt jelenti, hogy távolról se rossz az ár amit ajánlottam, mert akkor már rámlicitáltak volna. Amikor ez megtörténik, elhalgattam és átadom a helyem a következő áldozatnak. 
Lássuk a tényeket részletezve. A 16K-s ajánlatodra tettem egy tullkép 15500-ast + a 7K-ért hírdetett rambókra tettem egy 6500-as ajánlatot, ez egybe 22K. Baromira lehúztalak nemde?.
SZóval ha holnap 22K Kp-re akarod váltani az alkatrészket, akkor privátba küldj légyszíves egy telefonszámot, felhívlak, és lebonyolítjuk. Ha nem, további sok sikert, és
freeup.
Aktív témák
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Lehuzni legfeljebb akkor tudlak, ha felmászol valahova, nem bírsz lejönni, és megkérsz rá. Ahogy elnézem eddig egyedüli versenyző vagyok, ami azt jelenti, hogy távolról se rossz az ár amit ajánlottam, mert akkor már rámlicitáltak volna. Amikor ez megtörténik, elhalgattam és átadom a helyem a következő áldozatnak.