Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
- 

válasz  Mephistoka

üzenetére Mephistoka

üzenetéreNa figyu mester.  Lehuzni legfeljebb akkor tudlak, ha felmászol valahova, nem bírsz lejönni, és megkérsz rá. Ahogy elnézem eddig egyedüli versenyző vagyok, ami azt jelenti, hogy távolról se rossz az ár amit ajánlottam, mert akkor már rámlicitáltak volna. Amikor ez megtörténik, elhalgattam és átadom a helyem a következő áldozatnak. Lehuzni legfeljebb akkor tudlak, ha felmászol valahova, nem bírsz lejönni, és megkérsz rá. Ahogy elnézem eddig egyedüli versenyző vagyok, ami azt jelenti, hogy távolról se rossz az ár amit ajánlottam, mert akkor már rámlicitáltak volna. Amikor ez megtörténik, elhalgattam és átadom a helyem a következő áldozatnak. 
 Lássuk a tényeket részletezve. A 16K-s ajánlatodra tettem egy tullkép 15500-ast + a 7K-ért hírdetett rambókra tettem egy 6500-as ajánlatot, ez egybe 22K. Baromira lehúztalak nemde?. 
 SZóval ha holnap 22K Kp-re akarod váltani az alkatrészket, akkor privátba küldj légyszíves egy telefonszámot, felhívlak, és lebonyolítjuk. Ha nem, további sok sikert, és
 freeup.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Lehuzni legfeljebb akkor tudlak, ha felmászol valahova, nem bírsz lejönni, és megkérsz rá. Ahogy elnézem eddig egyedüli versenyző vagyok, ami azt jelenti, hogy távolról se rossz az ár amit ajánlottam, mert akkor már rámlicitáltak volna. Amikor ez megtörténik, elhalgattam és átadom a helyem a következő áldozatnak.
 Lehuzni legfeljebb akkor tudlak, ha felmászol valahova, nem bírsz lejönni, és megkérsz rá. Ahogy elnézem eddig egyedüli versenyző vagyok, ami azt jelenti, hogy távolról se rossz az ár amit ajánlottam, mert akkor már rámlicitáltak volna. Amikor ez megtörténik, elhalgattam és átadom a helyem a következő áldozatnak.