Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
nos? hétvégén valamikor?
-
válasz
Mephistoka
üzenetére
ma délután meglátogatnálak, ha adnál egy elérhetőséget.
-
válasz
Mephistoka
üzenetére
lap nélkül kellene.

-
válasz
Mephistoka
üzenetére
Na figyu mester.
Lehuzni legfeljebb akkor tudlak, ha felmászol valahova, nem bírsz lejönni, és megkérsz rá. Ahogy elnézem eddig egyedüli versenyző vagyok, ami azt jelenti, hogy távolról se rossz az ár amit ajánlottam, mert akkor már rámlicitáltak volna. Amikor ez megtörténik, elhalgattam és átadom a helyem a következő áldozatnak. 
Lássuk a tényeket részletezve. A 16K-s ajánlatodra tettem egy tullkép 15500-ast + a 7K-ért hírdetett rambókra tettem egy 6500-as ajánlatot, ez egybe 22K. Baromira lehúztalak nemde?.
SZóval ha holnap 22K Kp-re akarod váltani az alkatrészket, akkor privátba küldj légyszíves egy telefonszámot, felhívlak, és lebonyolítjuk. Ha nem, további sok sikert, és
freeup. -
válasz
Mephistoka
üzenetére
hmmm... megveszem a 2 ram-bot is. czakkpakk 22K? és így a káposzta is jóllakik, meg a kecske is megmarad

-
válasz
Mephistoka
üzenetére
akkor kéretik eddigi ajánlatom figyelmen kívül hagyása amit a hűtőre tettem. Módosítanék 14K+1K-ra.
-
válasz
Mephistoka
üzenetére
1 napot mindenképp kell nekem is várni, mert elméletileg csak holnap megyek pestre.
Tartanám a 16,5K-t, többet nekem nem ér, de valószínüleg úgyis rámlicitálnak.
szerk: helesírás
[Szerkesztve] -
válasz
Mephistoka
üzenetére
ajánlok érte 14K+2,5K-t.
Aktív témák
- Corsair Vengeance LPX 16GB (2 8GB) DDR4 3200MHz CL16 hibátlan, Miskolc / posta
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő