Új hozzászólás Aktív témák

• Cyberslider

őstag

Hi!

Elmesélek egy történetet,amit nem nagyon értek.
    Van egy ismerősöm,akinek van egy Athlon XP-je, 2000+. Azt nem tudom,hogy Tbred A vagy B magos,meg mikori,stb...
    A lap hozzá egy Gigabyte gaxp vagy mi a nyű,fejből most nemtudom,lényeg,hogy VIA kt400-as chipset van rajta,szal úgy hozzávaló,legalábbis mikor ezek futottak...
    Hűtő egy Spire,pontos típust itt sem tudok,2500-on pörög Aida szerint,háát elég hangos a drága :)
    Mindez bepakolva egy Feel-IV házba :O aminek a hűtése = 0,mivel befelé gőzöm sincs hol megy levegő. Ez már ok lehetne (és az is valamilyenszinten) de a proci szerintem túl meleg. Teljesen defaulton XP indítás után katt ide katt oda = 58-60C... Lejjebb az istennek nem megy. Kiegészítő ventit tettem bele,semmit nem ért. (Hát persze,hisz friss levegő még mindíg nem tud bemenni)
    A hűtőt már leszedtem,visszatettem,újrapasztáztam neki,minden....

NADE: az aida CPU feszültsége 1.75V-t mutat. Nem sok ez??? Az enyéimnél 1.6V van,na ezért kérdem,van az athlonnak vmi szériája ami 1.75V-n üzemel? Mert ez lehet ok,de az alaplapon semmit nem lehet állítani,auto minden,csak overvolt lehetőség van,de az ki van kapcsolva.

5let? Mi lehet az oka a melegedésnek? Vagy ez egy ilyen széria? Hűtőcsere segíthet? Szerintem ennek a Spire-nek azért le kellene hűtenie.....
    Esetleg a ház lenne ennyire sz@r? Elképzelhető. De a feszt még mindíg nem értem.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés