- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
Hi!
Elmesélek egy történetet,amit nem nagyon értek.
Van egy ismerősöm,akinek van egy Athlon XP-je, 2000+. Azt nem tudom,hogy Tbred A vagy B magos,meg mikori,stb...
A lap hozzá egy Gigabyte gaxp vagy mi a nyű,fejből most nemtudom,lényeg,hogy VIA kt400-as chipset van rajta,szal úgy hozzávaló,legalábbis mikor ezek futottak...
Hűtő egy Spire,pontos típust itt sem tudok,2500-on pörög Aida szerint,háát elég hangos a drága
Mindez bepakolva egy Feel-IV házbaaminek a hűtése = 0,mivel befelé gőzöm sincs hol megy levegő. Ez már ok lehetne (és az is valamilyenszinten) de a proci szerintem túl meleg. Teljesen defaulton XP indítás után katt ide katt oda = 58-60C... Lejjebb az istennek nem megy. Kiegészítő ventit tettem bele,semmit nem ért. (Hát persze,hisz friss levegő még mindíg nem tud bemenni)
A hűtőt már leszedtem,visszatettem,újrapasztáztam neki,minden....
NADE: az aida CPU feszültsége 1.75V-t mutat. Nem sok ez??? Az enyéimnél 1.6V van,na ezért kérdem,van az athlonnak vmi szériája ami 1.75V-n üzemel? Mert ez lehet ok,de az alaplapon semmit nem lehet állítani,auto minden,csak overvolt lehetőség van,de az ki van kapcsolva.
5let? Mi lehet az oka a melegedésnek? Vagy ez egy ilyen széria? Hűtőcsere segíthet? Szerintem ennek a Spire-nek azért le kellene hűtenie.....
Esetleg a ház lenne ennyire sz@r? Elképzelhető. De a feszt még mindíg nem értem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Dell notebook topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LEGO klub
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Wise (ex-TransferWise)
- A héten végre bemutatkozik az IO Interactive James Bond játéka
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged